Fotbolls camps & PT

Vill du bli en bättre fotbollsspelare? Och ta ditt fotbollsspelande till nya nivåer?

I ett lag är det lätt att man inte får det fokuset som man behöver när det kommer till detaljer. Vi är alla olika, och därför är det bra att få en mer individanpassad träning, som kringgår dina svagheter, och förstärker dina styrkor!

Jonatan har den speciella förmågan att inspirera, och vara det stöd som idrottsutövarna behöver. Vi erbjuder personliga träningspass, där du får nya kunskaper, och som stärker din personliga utveckling till att bli en riktigt bra fotbollspelare, och nå dina mål!

Jonatan har spelat fotboll sedan barnsben, och med en karriär i klubbar som IFK Göteborg, Sirius och i Taranto i Italien. De senaste åren har Jonatan arbetat med fysträning för elitidrottare, han har även varit fotbollstränare i Sirius akademi och numera är han tränare i Dalkurd.

795:-/ per h i Footyard Uppsala. (Finns möjlighet att träna på andra platser)

5 gr 3750:-

10 gr 6995:-

Bor du på distans men vill ha stöd i din träning? Så rekommenderar vi ett första rådgivningssamtal över skype, där vi stämmer av vart du är idag och vart du vill med din träning? Därefter skickar vi träningsprogram, och följer upp din träningsintensitet, och fysiska hälsa via mail dagligen. Du har tillgång till kontinuerlig kontakt med din fotbollscoach.

Mer info på bergacademy.se

Välkommen att kontakta oss på: 0703 – 69 86 02 alt. halsosammare@gmail.com

Avbokning senast 24h innan. Vid ej avbokad träning debiteras du en avgift på 50 %

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *