Coaching online

Vill du komma närmare dina drömmar, och uppnå mål? Vill du få stöd i en förändringsprocess, eller hitta vägen ur utmattningssyndrom? De coachande samtalet formas efter dig, och utifrån dina tankar och förutsättningar. Syftet är att underlätta personlig, och professionell utveckling, och ta fram det bästa i dig.

Johanna är utbildad hälsocoach via Högskolan i Skövde, och diplomerad coach. Hon har coachat över 500 personer i olika livssituationer, i allt från viktnedgång till karriärsval. Hon har även coachat elitidrottare, och vet vikten av att sätta ord på sin mål, och göra dom verkliga.

Coaching är också ett viktigt verktyg vid en kost, träning eller hälsoförändring, för att nå sina resultat. Efter flera år som kostrådgivare har jag insett att många vet vad de behöver göra, men inte riktigt varför de vill göra det, eller hur det ska gå till. Därför anser jag att coachning är de viktigaste verktyget för att skaffa sig nya vanor.

Ett samtal är 30 min, och samtalen sker via skype.

1 samtal 490:-

5 samtal 2250:-

BOKA via hälsosammare@gmail.com eller ring 0734333255.

Avbokning sker senast 24h innan, vid sen avbokning debiteras du en avgift på 50 % av avgiften.

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *