Om oss

Att få ha god hälsa, brukar vara människors största önskan. Men av många upplevs vägen till förändring sällan spikrak. Vår vision är att ge flera människor möjlighet till att få må bra genom naturlig hälsosam mat, och fysisk aktivitet, anpassat utifrån egna förutsättningar. Vi vill inspirera till hälsa som något lätt och roligt, och låta människor hitta glädjen i rörelse, och näringsrik mat.


Johanna Berg har coachat över 500 människor i olika livssituationer. Hon är diplomerad coach, diplomerad kostrådgivare, yogainstruktör, och utbildad folkhälsovetare vid Uppsala universitet. 

Hon har hjälpt många människor komma tillrätta med sina magproblem, få mindre reumatisk värk, och att gå ner i vikt. Hon har även jobbat mycket med elitidrottare, och vet vad man behöver tänka på för att nå resultat.

Jonatan Berg
Har varit elitidrottare under större delen av sitt liv, och vet hur viktigt det är med fysisk aktivitet för de fysiska välbefinnandet. Med en karriär i allsvenskan i ryggsäcken, har han nu sadlat om och arbetar numera som tränare i ett fotbollslag i superettan. Jonatan har arbetat mycket med skadeförebyggande träning, och kan konsten att anpassa träningen utifrån olika förutsättningar.

Han brinner lite extra för att skapa rörelseglädje bland barn och ungdomar, och driver fotbollskola för barn. Jonatan erbjuder även tjänster som fotbolls PT, och har den speciella förmågan att inspirera, och vara det stöd som ungdomar behöver.

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *